Otvorena sportska dvorana Katoličke osnovne škole Ivo Mašina!

Naši su košarkaši prijateljskom utakmicom protiv Veterana Puntamike svečano otvorili novu sportsku dvoranu u sklopu Katoličke osnovne škole Ivo Mašina! Konačni rezultat na semaforu bio je 66:65 u korist Puntamičana no važnije od samog rezultata bilo je druženje koje se nastavilo uz adventsku kućicu smještenu na otvorenom prostoru pokraj crkve sv. Pavla!

Sastav Diadore: trener Tomislav Troskot, Ivan Bašić, Ivan Jović, Matej Segarić, Admir Škaljo, pomoćni trener Vito Barbaroša, Nikola Jadrijev, Toni Vidaić, Dominik Peroš i Lovre Višić.

Utakmica je odigrana u sklopu trodnevne manifestacije Advent na Novom Bokanjcu u organizaciji Športskog društva Novi Bokanjac. U suradnji s Marikomercom, poznati chef Tomislav Karamarko danas će za građane pripremiti 150 porcija bakalara, a sav prihod od prodaje hrane i pića ide za Kiaru Goršić. Pjevat će Zbor mladih Belafuža i Zbor mladih Magnificat Bibinje. Treći dan manifestacije rezerviran je za dječji advent na koji stiže gost iznenađenja s prigodnim poklonima za djecu. Ovim putem pozivamo sve naše navijače i sugrađane da podrže ovu humanitarnu manifestaciju!

#Entuzijasti