Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

Dan juniora!

Nedjelju 20. listopada odlučili smo obilježiti kao Dan juniora! Organizirali smo pojedinačno fotografiranje, odigrana je prijateljska utakmica s Voštarnicom, a nakon toga družili smo se i dobro najeli kod naših dragih prijatelja u Pizzeriji Šime. Pa krenimo redom...

Program Dana juniora započeo je pojedinačnim fotografiranjem igrača, koji će kao i seniori imati svoje mjesto na web stranici. Momci, ne bojte se, ispali ste dobro na fotografijama!

Kad je naš službeni fotograf Tomislav Pećarić poznatiji kao Pećo završio s poslom, došao je red na zagrijavanje i pripremu pred utakmicu s Voštarnicom. Trener Niko Marin rotirao je sve igrače koje je imao na raspolaganju, a momci su ostavili vrlo dobar dojam. Ovim putem čestitamo i KK Voštarnici na fer i korektnoj igri!

Nakon utakmice, svi igrači zajedno s trenerima i predstavnicima Kluba uputili su se u Pizzeriju Šime. Iako možda umorni od utakmice, entuzijazam nije opadao kroz druženje, priču o košarci, NBA-u i Euroligi, analiziranje protekle utakmice, a neki su naravno (točnije autor ovog teksta) i pogledali Hajduka u srazu s Lokomotivom. Red je došao da se vrati energija, a na iznenađenje autora teksta, mlada momčad uspjela je pojesti preko 10 jumbo pizza! Možda ćemo se morati konzultirati s našim klupskim nutricionistom, no to ćemo ostaviti za sljedeće prilike. Sve u svemu, Dan juniora zaključio se na najbolji mogući način, uz hranu i druženje te se nadamo kako će ovo biti poticaj svima za daljnje uspjehe Kluba!