Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

Derbi protiv Sukošana!Naše košarkaše sutra očekuje utakmica 3. kola Kupa "Krešimir Ćosić", a protivnik će biti iskusna momčad Sukošana. Susret se igra u Jazinama, s početkom u 12 i 30. Kratak rezime prošle utakmice i najavu ove, dao nam je trener Mario Pešut.

"Prije svega sretan sam zbog dobrog odaziva ljudi i lijepe atmosfere koja se u Jazinama napravila za prošlu utakmicu. Mislim da ova Zadarska mladost to zaslužuje te da iz ovakvih utakmica jako puno dobiva. Svaka čast momcima iz Jazina, borili su se i nisu odustajali do zadnje sekunde.

Nama će ova prva utakmica biti temelj na kojem ćemo dalje graditi, pokazala je jako puno prostora za napredak i dosta toga je razjasnila. Smatram da su nam periodi odlične timske obrane omogućili da u par navrata odemo na osjetniju prednost, nismo bili u stanju zadržati taj nivo jer nam je padala koncentracija većinom u defanzivnoj tranziciji, a to je protiv ovako mlade i talentirane ekipe jako opasno.

Posebno sam ugodno iznenađen sa Vidaićevih 12 skokova, sa Barbarošine 4 blokade i vrlo dobrim defanzivnim učinkom, te sa činjenicom da je Ante Atelj svojom energijom toliko utjecao na igru u samo 5 minuta na terenu.

U subotu nas čeka utakmica sa Sukošanom, taktički gledano potpuno drugačiji test za nas. Imamo dva dana (četvrtak i petak) da se pripremimo i budemo spremni na zamke koje nas čekaju protiv dobro nam poznate iskusne ekipe Sukošana. Pozivam sve ljude koji vole Zadarsku košarku da u subotu u 12:30 dođu u Jazine!"

FOTO: Toni Opačić / KK DiadoraUtakmica je otvorena za javnost, uz pridržavanje mjera i preporuka našeg stožera, što znači OBVEZNO nošenje maski za lice u dvorani te pridržavanje socijalne distance. Također, na ulazu će se voditi evidencija posjetitelja te će u dvorani na nekoliko mjesta biti postavljeni dezificijensi za ruke. Ovim putem molimo sve posjetitelje da se ponašaju odgovorno!

#Entuzijasti