Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

III. KK Diadora Open

Od 20. do 22. svibnja organiziramo treće izdanje FIBA 3x3 košarkaškog turnira “Diadora Open”, koji se tradicionalno održava u spomen na Zadranina i velikana europske košarke Krešimira Ćosića.

Glavni događaj je dvodnevni međunarodni seniorski turnir koji će se odigrati u petak, 21. i u subotu, 22. svibnja na vanjskim terenima ŠC Višnjik, a za najbolje momčadi osiguran je bogati nagradni fond u iznosu od 1800 eura za pobjednike i 800 eura za finaliste. Kotizacija za sudionike iznosi 60 eura odnosno 450 kuna, a prijave se vrše putem službene FIBA 3x3 stranice događaja http://bit.ly/Prijave3DiadoraOpen ili na broj 0989723511 (Hrvoje).

Osim seniorskog turnira, u četvrtak, 20. svibnja održat će turniri u zadarskom basketu za dječake u dobi do 13 godina i za žene u otvorenoj konkurenciji. Sudjelovanje je besplatno, a za pobjednike su osigurani pehari i prigodne nagrade (prijave u inbox Facebook stranice KK Diadora Zadar).

Više informacija potražite na našim društvenim mrežama.
 

Košarka 3x3 brzorastući je i dinamičan sport koji će se na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Japanu prvi put predstaviti široj sportskoj javnosti. Turnir u Zadru bit će jedan od rijetkih turnira koji će se održati uoči Olimpijade, a uz podršku HKS-a i FIBA-e, održava se pod sponzorstvom Grada Zadra kao jedna od manifestacija u sklopu projekta Zadar Europski grad sporta za 2021. godinu.


Za sve upite javite nam se na e-mail kkdiadora@gmail.com

#Entuzijasti