Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

Pobjeda juniora nad Šibenkom!

U sedmom kolu Prve juniorske lige - Jug, naši momci upisali su možda i najveću pobjedu u povijesti Kluba, pobjedivši juniore Šibenke rezultatom 86:81. Velika je ovo stvar za naš mladi Klub, pobijediti juniore kluba s bogatom tradicijom te odličnim rezultatima u mlađim kategorijama. Vidjeti veselje na licima naših mladića nakon ostvarene pobjede, nešto je što nam daje snagu i motivaciju za još bolji i predaniji rad. Ovu veliku i vrijednu pobjedu prokomentirao je i trener naših juniora, Toni Vidaić.

"Svaka čast dečkima na vrhunskoj utakmici, ne dobiva se svaki dan ekipa poput Šibenke! Svi znamo koliko su igrača izbacili kroz njihovu školu košarke, koliko teško je bilo nama starijima u utakmicama protiv njih, ovo je velika pobjeda za naš Klub! Čestitam i ekipi Šibenke na fer i korektnoj utakmici. 

Što se tiče naše igre, držali smo se dogovora iz svlačionice i bili koncentrirani kroz cijelu utakmicu. Svih 18 prijavljenih igrača je živilo za ovu utakmicu i svi su vjerovali da možemo pobjediti. Ušli smo jako loše u utakmicu, bez energije, a  kad smo pri rezultatu 6:17 prešli u zonu, digla se energija i tu smo počeli stizati rezultat. Na kraju smo više željeli tu pobjedu i nagrađeni smo za to, hvala svim ljudima koji su nas podržali, kako u dvorani, tako i van dvorane, preko poruka i poziva!"


KK „DIADORA“ - GKK „ŠIBENKA“ 86:81 (15:22;24:17;21:22;26:20)

F. Banović – D. Jančijev / K. Barna

KK „Diadora“ : Kasap, Milin 11, Grganović 8, Gaxha, Milković 15, Franov 30, Kovač 4, Žilić, Nevistić, Kraljević, Vanjak 14, Lisica 4.

GKK “Šibenka“: Bobek 5, Brajković 8, Begić, Škugor 16, Topić 9, Pancirov, Lapić 11, Milovac 12, Šarić 10, Puljić, Antić 10.


FOTO: Andrej Jančijev

#Entuzijasti