Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

Predana donacija Ligi protiv raka Zadar

U toploj i ugodnoj atmosferi poznate zadarske brijačnice Mr. Razor u subotu je obilježen kraj "brkatog studenog" u kojem su naši košarkaši "uzgajali" brkove ukazavši na ranu prevenciju raka prostate i testisa.

 

"Mislim da je najvažnije što smo uspjeli potaknuti naše muške članove da uvide važnost rane prevencije u sprečavanju ovih opakih bolesti. Puštanje brkova je najmanje što smo mogli učiniti, a posebna zahvala ide svim članovima i navijačima Diadore što su pokazali svoju veličinu i pridružili nam se u ovoj akciji. Zahvaljujem se Ivanu Miškoviću, vlasniku brijačnice Mr. Razor koji je odmah prepoznao važnost projekta, ali i gradonačelniku Branku Dukiću što je izdvojio vrijeme kako bi nam pružio podršku", izjavio je nakon kolektivnog brijanja predsjednik i igrač Diadore, Tomislav Kabić.

 

U "brkatom studenom" su sudjelovali svi igrači i stručni stožer Diadore te je zajedno s Mr. Razor Barbershopom prikupljeno 2.400 kuna. Ivan Mišković donaciju je predao Branku Dukiću, predsjedniku Lige protiv raka Zadar.