Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

Rutinska pobjeda Diadore!

U drugom kolu Druge lige Jug, Entuzijasti su ostvarili svoju drugu pobjedu protiv mlade i talentirane momčadi KK Pet Bunara, rezultatom 76:55.

Na početku utakmice vidjelo se da se radi o jednosmjernoj ulici. Atraktivnim zakucavanjem Vite Barbaroše za 14:4, Diadora odlazi na dvoznamenkastu prednost i održava je do kraja utakmice. Međutim, nije bilo jednostavno, u svakoj utakmici potreban je pravi sportski pristup da bi se ostvario željeni rezultat.

Momčad KK Pet Bunara, mahom je sastavljena od kadeta KK Zadra, momaka od 15,16 godina te ovim putem čestitamo igračima i treneru na sjajnoj prezentaciji, u niti jednom trenutku se nije vidio pad voljnog momenta. Sjajne utakmice odigrali su kapetan ekipe Toni Dević Obradović sa 14 poena i 10 skokova i Antonio Sikirić 12 poena i 8 skokova. Svim momcima želimo puno sreće u nastavku njihovog košarkaškog puta!

Diadora je i ovog puta imala preko 20 asistencija, točnije 24, a trener Pešut je već u prvom poluvremenu rotirao svih 12 igrača te su se svi upisali u listu strijelaca. Ponajviše nas veseli što je svoj debi imao Šime Klapan, osvajač ovogodišnje Zadarske ljetne lige sa svojim Sfinga Staffordima. Odlično je reagirao te je u 12 minuta na parketu zabio 6 poena i uhvatio 3 skoka.

Također, debitirao je i 18-godišnji Ivan Grganović, koji se ove sezone priključio juniorima Diadore te odmah privukao pažnju trenera juniora, a i seniora. Odlično je iskoristio ukazanu priliku i zabio 4 poena i uhvatio 6 skokova. Šimi i „Grgi“ želimo puno sreće u nastavku sezone i još puno dobrih igra!

Kod Diadore, najviše su se istaknuli Toni Vidaić sa „samo“ 5 poena, ali čak 9 asistencija i 7 skokova, Vito Barbaroša s 10 poena i po 4 skoka i asistencije, Paolo Marčev je imao 11 poena i 5 skokova, a Tomislav Grbić 10 poena.

U sljedećem kolu, na Bili Brig stiže mlada ekipa OKK Dražen Petrović. Utakmica se igra u subotu s početkom u 20 i 30, bez prisustva publike. Ipak, moći ćete ju pratiti preko streama za kojeg ćemo link objaviti naknadno!

FOTO: Toni Opačić / KK Diadora

STATISTIKA UTAKMICE

#Entuzijasti