Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop
20. 08. 2019.

Ako bismo željeli istaknuti neku sliku ili događaj s nedavno završene Zadarske ljetne lige 2019., imali bismo problem. Jer, možda bi to bilo šest mladića koji u dva poslije ponoći u rebatinkama bez majica igraju tri na tri kada je službeni program već davno prošao. Ili prepune tribine i gledatelji koji se penju na ogradu i nikad punija, prekrcana Mornarica. Ili izvrsni voditelji, interna televizija i sve što moderna sredstva komunikacije daju. Trenutak kada je Krsto Pestić uzeo i podigao pehar za najbolju momčad i slavlje igrača i navijača Bokanjca? No možda nas je najviše dojmila Akcija #KazniMeZaDobro gdje su organizatori po svakoj utakmici na kojoj nije bilo tehničke pogreške uplaćivali 200 kuna. O svemu tome i kratkom presjeku lige razgovarali smo s Tomislavom Kabićem, predsjednikom KK Diadore, uz DSR Evala i Udrugu košarkaških sudaca Zadarske županije, jednim od organizatora Zadarske ljetne lige.

08. 08. 2019.

Premijerno izdanje novog formata legendarne zadarske Ljetne lige imat će svoju spektakularnu dvodnevnu završnicu u petak i subotu. Petak, 9.8. će tako donijeti polufinalne susrete između Sfinga Staffordsa i Talvi putovanja te Voštarnice i Bokanjca. Sfinga je svoj put u polufinale pomalo iznenađujuće prokrčila preko u skupinama neporaženog, ali i nepredvidljivog Novog Bokanjca, dok je Talvi svoj pohod na vrijedan trofej najavio trijumfom nad snažnom Kukljicom.

31. 07. 2019.

Kako je zadnji vikend u sedmom mjesecu tradicionalno rezerviran za košarkašku feštu na Istu, tako su mornaričke mrežice bile u stanju mirovanja. Zamolili smo Krstu Pestića iz Bokanjca, kao jedno od zaštitnih lica Ljetne lige da nam prognozira nastavak natjecanja, odnosno pobjednike četvrtfinalnih obračuna. "Novi Bokanjac, Smiljevac, Talvi putovanja i Bokanjac" - rekao je Krsto ne ulazivši u dublje analize.

17. 07. 2019.

Sadržajno drugo kolo donijelo je još sadržajnije izjave njegovih aktera:

07. 07. 2019.

Najbolji trener prvog kruga Ljetne lige po izboru navijača, Marin Knežević - Lens u ugodnom razgovoru s Franom Brajkovićem.