Dobro došli na našu novu WEB stranicu!

Naš novi Webshop je otvoren!
Posjeti Webshop

Vjerujemo!

Ponedjeljak, 23. studenog - još jedan povijesni dan i utakmica za naš mladi kolektiv. U osmini finala Krešinog kupa, na Bili Brig stiže Premijerligaš iz Osijeka, momčad Vrijednosnica. U klubu se svi, od igrača i trenera, uprave pa sve do navijača, pripremaju za ovaj povijesni dan i priliku za još jedno "čudo". Razmišljanja pred susret s nama su podijelili trener Mario Pešut i Vito Barbaroša, mladi bek koji nam je ove sezone stigao na posudbu iz Sonik Puntamike. 

Mario Pešut:

"Svi u klubu zajedno s našim navijačima živimo za ponedjeljak i utakmicu s Osijekom. Bit će to velik dan i velika utakmica za nas. Vjerujemo u pobjedu i borit ćemo se do zadnje kapi krvi da dođemo do nje. Prošlogodišnje iskustvo osmine finala kupa i utakmica sa Šibenkom pokazala nam je da hrabrom borbom na domaćem terenu možemo srušiti i Premijerligaša. Imali smo dosta vremena da se dobro pripremimo za njih i siguran sam da kroz Bili Brig neće proći lako!"

Vito Barbaroša:

"U ponedjeljak dočekujemo Premijerligašku momčad Vrijednosnica. Biti će to teška utakmica zbog velike razlike u rangu, ali to ne znači da se nećemo boriti i dati sve od sebe da pobijedimo. Mislim da imamo dobre sanše jer imamo odličnu ekipu. Po meni, dosad još nismo odigrali utakmicu gdje smo svi bili na svom maksimumu i gdje je svatko pokazao svoj pun potencijal te mislim da je vrijeme da se to dogodi baš u ponedjeljak. Imali smo kiks u ligi no taj poraz protiv Dražena nam je pomogao da se skupimo kao ekipa i svaku sljedeću utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno. Pripreme smo započeli kasnije nego inače zbog epidemiološke situacije, ali trener Zubčić nas je dobro pripremio u kratkom vremenskom periodu i spremni smo za svaku utakmicu!"

U razgovoru za portal Sport023, centar Diadore Paolo Marčev, također je otkrio kako se nada "čudu" protiv Vrijednosnica.

"Jedva čekamo taj susret. Nije sporno da su Osječani favoriti, ali to je sve samo na papiru. Oni su mlada i trkački jako dobra ekipa. Očekuje nas teška utakmica, ali s dosadašnjim napornim radom mislim da možemo napraviti “čudo” i plasirati se na Final 8. Utakmica je nažalost zatvorena za javnost, ali vas sve pozivam da nas gledate na našem Youtube kanalu preko live streama!“

#Entuzijasti